Üdvözöllek honlapunkon!

Engedd meg hogy bemutatkozzam:

Kissné Iványi Zsuzsanna vagyok, családommal Jászfényszarun élek kertes házban két kisgyermek édesanyja vagyok.

 

Mióta az eszemet tudom szeretem az állatokat. Gyermekként ha tehettem kerestem az állatok közelségét, hogy valami képen gondoskodjak róluk és velük töltsem a szabadidőmet, szeretem megfigyelni a természetet, sétálni, kirándulni a szabad levegőn, távol falutól - várostól.

Gyerekként ebben mindig nagy segítséget kaptam apai nagyapámtól, aki agrármérnök és szintén nagy természetbarát volt. Ő volt az aki megtanított "gondoskodni róluk és tisztelni" az állatokat.

A kutyák számomra mindig is hozzátartoztak a családhoz, hű társak - barátok, vigaszt adnak ha szomorú az ember, gyönyörködtetnek, megnevettetnek, lenyűgöznek odaadó viselkedésükkel.

Jelenleg két nagytestű ivartalanított hobbikutyánk és  német kisspitzeink vannak. A német kisspitz iránti "szerelmem" az interneten meglátott képek alapján kötődött :) . Megláttam és elhatároztam nekem ilyen kutya kell! Teljesen elvarázsolt a megjelenése ennek a fajtának.

Okos, kiválóan tanítható, családját, gazdáját "imádó"  kistestű kutya a kisspitz, rendkívül ragaszkodó és bármikor kapható egy kis játékra, imád bohóckodni! Mindemellett egy igazi kis házőrző, állandóan éber, mindenre figyel, és szeret ugatni, de ez kellő fegyelmezéssel kordában tartható.

 

Szeretem ápolni, kozmetikázni a kutyáimat kiállítások előtt és az azt megelőző és utáni időszakban. üdítőleg hat számomra ha itthon is ugyanolyan szépek és ápoltak akár egy kiállításon, mindamellett, hogy fontos a spitz gyönyörű szőréről való megfelelő gondoskodás.

Nagy gondot fordítok az etetésre is, mivel egy jó kutya akkor igazán szép ha megfelelő fizikai kondíciót biztosítunk számára akár egy kiváló minőségű táppal, akár gondosan a konyhába elkészített kutyakoszttal.

Német kisspitz kennelemben lévő kutyáim mindegyikénél arra törekszem, hogy kellőképpen megadjam nekik mindazt a szeretetet, foglalkozást - törődést, amire egyenként is szükségük van.

Köszönöm férjemnek és családomnak, hogy támogatnak álmaim megvalósításában!